Με τη σκούφια μας να κρατάει από το Μαρμαρά της Προποντίδας, γεννήθηκα στη Χαλκίδα και μεγάλωσα στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη και συνέχισα με σπουδές και δουλειά σε Βρυξέλλες και Αθήνα. Είμαι σύμβουλος πολιτικής και επικοινωνίας. Από το 2010 έχω εργαστεί για εταιρίες, πολιτικούς οργανισμούς, media και πολιτικούς, συμμετέχοντας παράλληλα σε μεγάλες πολιτικές καμπάνιες και ιδιωτικά project. Σήμερα είμαι υποψήφιος Διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων στο Παν.Μακεδονίας. Προσπαθώ πάντα να είμαι ρεαλιστής και σύγχρονος.

Μάθε
για
μένα.

Είμαι εχθρός εκείνων που δε θέλουν να αλλάξει τίποτα. Αυτών που λαϊκίζουν, αντί να καθοδηγούν στο σωστό. Εκείνων που ξεχνούν να λογοδοτούν στην κοινωνία.

Θα είμαι υποψήφιος γιατί τώρα μπορώ να είμαι περισσότερο χρήσιμος για τον τόπο μας. Δεν έχω σκοπό να μείνω στην πολιτική για πάντα.

Είμαι ένας άνθρωπος που ζει από τη δουλειά του. Εργάζομαι στο χώρο της επικοινωνίας, συνεχίζω τις σπουδές μου σε διδακτορικό επίπεδο και δεν ονειρεύομαι τον εαυτό μου για πάντα στην πολιτική. Ο λόγος που τώρα παραμερίζω όλα αυτά και διεκδικώ την εκπροσώπηση του τόπου μας, είναι επειδή τώρα, υπό αυτές τις συνθήκες, μπορώ να είμαι περισσότερο χρήσιμος.

Θέλω να είμαι η φωνή των πολλών.

Εκείνων που νιώθουν πως δεν εκπροσωπούνται και οι πολιτικοί δεν τους καταλαβαίνουν. Όσων θέλουν την εξέλιξη. Την πρόοδο και την προκοπή. Αλλά και αυτών που νιώθουν άγχος για το αύριο και ζητούν επίμονα απαντήσεις. Απαντήσεις όμως, με πραγματικά δεδομένα και αριθμούς.

Δουλεύω από τα 23 μου.

Δεν είμαι από πολιτική οικογένεια. Σπούδασα με θυσίες. Έχει χρειαστεί να δουλέψω επταήμερα, Κυριακές, αργίες. Με μπλοκάκι ή ως μισθωτός. Έχω πάει πολλές φορές ξενυχτισμένος στη δουλειά, γιατί διάβαζα μέχρι αργά για το Διδακτορικό μου, μιας και στην Ελλάδα οι υποτροφίες είναι αστεία υπόθεση. Και έχασα σαββατοκύριακα. Πολλά Σαββατοκύριακα σε βιβλιοθήκες.

Εξ’ αιτίας της δουλειάς μου, βρέθηκα πλάι σε σπουδαίους πατριώτες.

Εμπνεύστηκα από αυτούς. Είδα τις αγωνίες τους, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην προσπάθεια τους να αλλάξουν τη χώρα.

Δεν τα ξέρω όλα.

Δεν πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω στα πάντα. Γνωρίζω όμως, ποιες νοοτροπίες χρειάζεται να σπάσουμε μέσα και έξω από τα κόμματα, για να πάψουν οι πολίτες να εξαρτώνται από κάποιο «μέσο» ή το «γνωστό του γνωστού».

Δε διεκδικώ να εκλεγώ για να γίνω ένα ακόμα «μέσο».

Σας ζητώ να με στηρίξετε για να παλέψω, ώστε να μην έχετε ανάγκη κανένα πολιτικό για αυτονόητες υποχρεώσεις του κράτους.

Θέλεις να μάθεις
περισσότερα για εμένα;


Το βιογραφικό μου

Ακολουθήστε με στο

Μαζί

αλλάζουμε την Θεσσαλονίκη.

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Υποψήφια Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης

All Rights Reserved ® 2020 latinopoulou.gr