Η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης είναι παρατημένη στην τύχη της

αφροδιτη λατινοπουλου

Η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης είναι παρατημένη στην τύχη της

Η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης είναι παρατημένη στην τύχη της 800 587 Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δηλώσεις μου στο securitynews.gr

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Για το ζήτημα, είχε αναφερθεί το Securitynews.gr με αντίστοιχο ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες, καθώς αποτελεί υψίστης σημασίας για την πόλη της Θεσσαλονίκης και φυσικά τους μάχιμους αστυνομικούς που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους έξω στο πεζοδρόμιο, εκεί που η εγκληματικότητα και η παρανομία δεν καταλαβαίνουν από κορονοϊό και περιοριστικά μέτρα.

Η δραστήρια πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κα.Αφροδίτη Λατινοπούλου, με δηλώσεις της στο Securitynews.gr δίνει το στίγμα και εκφράζει όσα δυστυχώς κάποιοι φοβούνται να δηλώσουν δημοσίως. Ποια είναι αυτά; Ότι η Θεσσαλονίκη εκπέμπει S.O.S στο ζήτημα της αστυνόμευσης, και ειδικότερα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ενίσχυση με προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Ειδικότερα,  τονίζει με έμφαση ότι: ” Είναι κοινό μυστικό πως η Αστυνομία ειδικά στην πόλη μας είναι παρατημένη στην τύχη της. Θέλει άμεση ενίσχυση προσωπικού αλλά και εξοπλισμού. Δεν είναι τυχαίο πως έχουμε τρομακτική αύξηση κλοπών αλλά και εγκληματικότητας, ενώ κυριολεκτικά οι αστυνομικοί μας σε πολλά τμήματα της πόλης δεν επαρκούν με τίποτα”.

Παράλληλα, η κα.Λατινοπούλου σημειώνει πως “Μην ξεχνάμε και τον αυξημένο φόρτο που έχουν (χωρίς εξοπλισμό πάλι) να ελέγχουν και για την τήρηση των νόμων των παραβατών του κορωνοιού ενώ κάθε τρεις και λίγο σταματάνε και τους μπαχαλάκηδες. Οι κάμερες σώματος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα και ήταν και στο προεκλογικό μου πρόγραμμα γιατί πρέπει επιτέλους να σταματήσει η αστυνομία να κατηγορείται άδικα από επαγγελματίες διαδηλωτές και μπαχαλάκηδες για δήθεν χρήση βίας. Το αντίθετο συμβαίνει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Οι αστυνομικοί μας είναι σάκοι του μποξ για τους παραβατικούς. Οπότε με τις κάμερες τουλάχιστον δεν θα χρειάζεται να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες”.

Εν κατακλείδι για το ζήτημα της χρήσης Αύρας, η πολιτευτής της ΝΔ δηλώνει, ότι: “Για τη χρήση της Αύρας ή του Αίαντα (των υδροφόρων) για τη διάλυση των διαδηλωτών είμαι φανατικά υπέρ. Μάλιστα μια καλή ιδέα θα ήταν να ήταν γεμάτες με χρώμα όπως γίνεται στο εξωτερικό ώστε αφού τους ακουμπήσει το χρώμα κανείς να μην μπορεί να ισχυριστεί πως δεν ήταν εκεί. Συνολικά σωστές κινήσεις ελπίζω να τις δούμε άμεσα σε εφαρμογή αλλά τονίζω πως προέχει άμεσα η στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων της Θεσσαλονίκης”. 

 

Ακολουθήστε με στο

Πάμε

να αλλάξουμε την Ελλάδα

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

All Rights Reserved ® 2020 latinopoulou.gr