Η άνοδος της δεξιάς στη Σουηδία

Η άνοδος της δεξιάς στη Σουηδία

Η άνοδος της δεξιάς στη Σουηδία 150 150 Αφροδίτη Λατινοπούλου

Οι εγκληματικές πολιτικές της κεντροαριστερής κυβέρνησης της Σουηδίας είναι υπεύθυνες για το σημερινό χάλι της χώρας. Είναι αυτές που οδήγησαν στο να ψηφίσει ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών το σοβαρό πατριωτικό κόμμα SD. Αυτοί οι πολίτες φυσικά και δεν είναι ακροδεξιοί όπως λένε συστηματικά τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης στην Ελλάδα. Είναι πολίτες που πάνω απ’ όλα είναι πατριώτες, στεναχωριούνται για την κατάντια της χώρας τους και αντιδρούν.
Μία χώρα που ήταν και είναι πολύ πιο πλούσια από την Ελλάδα, μία χώρα όμως που πλέον μαστίζεται από φοβερή εγκληματικότητα ειδικά στις περιοχές που οι μετανάστες είναι πολυάριθμοι.
Δεν είναι τυχαίο που η Σουηδία έφτασε να φιγουράρει στην 5η θέση των βιασμών παγκοσμίως. Δε γεννήθηκε από το πουθενά η απόγνωση που νιώθει ο γηγενής πληθυσμός απέναντι σε όλη αυτή την ασταμάτητη εγκληματικότητα.
Τα γκέτο είναι εκατοντάδες. Οι συμμορίες διοικούν μεγάλες πόλεις όπως το Μάλμε ενώ και σε περιοχές της Στοκχόλμης τα πράγματα δεν διαφέρουν πολύ.
Δυστυχώς τα αριστερόστροφα πειράματα ενσωμάτωσης απέτυχαν παταγωδώς όπως ήταν λογικό και μάλιστα το παραδέχτηκε και η απερχόμενη πρωθυπουργός τους προ ολίγων μηνών πως οι συνέπειές τους είναι καταστροφικές.
Αυτό όμως που έφτασε σε αυτό το σημείο τη Σουηδία είναι το είδος των μεταναστών που δέχθηκε στο εσωτερικό της. Όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι όλοι οι μετανάστες ίδιοι. Η Σουηδία άνοιξε τα σύνορά της σε φανατικούς μουσουλμάνους και το κυριότερο είναι ότι τους έδινε υπηκοότητα στα μόλις 5 χρόνια παραμονής τους άρα ταυτόχρονα και το δικαίωμα ψήφου. Με αυτόν τον τρόπο υπέγραψε την θανατική της καταδίκη.
Σε μία χώρα με πληθυσμό παρόμοιο με αυτόν της Ελλάδας, αυτοί που έχουν γεννηθεί εκτός Σουηδίας ή είναι παιδιά γονέων που προέρχονται απο άλλες χώρες είναι (κρατηθείτε) περίπου 2.600.000.
Λογικό λοιπόν, όλοι αυτοί οι μετανάστες ,μουσουλμάνοι οι περισσότεροι, να ψηφίζουν σε ποσοστό 70% τον κεντροαριστερό συνασπισμό για να παίρνουν επιδόματα και άλλα προνόμια, αλλοιώνοντας ξεκάθαρα τον εκλογικό χάρτη.
Η πολιτική κορεκτίλα έχει ισοπεδώσει τη Σουηδία και ίσως πια το παιχνίδι εκεί να έχει χαθεί.
Χρέος μας είναι να μάθουμε από τα λάθη τους και μην επιμένουμε να τα επαναλαμβάνουμε.
Αυτοί οι άνθρωποι ούτε θέλουν αλλά ούτε και μπορούν να ενσωματωθούν.
Ας το καταλάβουμε πριν να ειναι πολύ αργά για εμάς, την πατρίδα μας και τα παιδιά μας.

Ακολουθήστε με στο

Πάμε

να αλλάξουμε την Ελλάδα

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

All Rights Reserved ® 2020 latinopoulou.gr