Αδίκως επιμένετε

Αδίκως επιμένετε

Αδίκως επιμένετε 150 150 Αφροδίτη Λατινοπούλου

Κάποιοι μου στέλνουν μηνύματα απαιτώντας να αφήνω τα χυδαία και εριστικα τους σχόλια ελεύθερα στις αναρτήσεις μου. Αυτό φυσικα δεν πρόκειται να το αφήσω να συμβεί ποτέ και όσοι σχολιάζουν με αυτόν τον τρόπο να ξέρουν πως θα μπλοκάρονται. Αυτά για να μη γίνονται παρεξηγήσεις.
Μου προξενεί επίσης τεράστια έκπληξη το ακόμα πιο απίστευτο! Απαιτούν να κάνουμε διάλογο σε ινμποξ για να με πείσουν ότι κάνω λάθος και ότι η δική τους άποψη είναι η σωστή. Για να τελειώνουμε. Οι απόψεις μου είναι ξεκάθαρες, δεν άλλαξαν και ούτε θα αλλάξουν. Δεν μ’ ενδιαφέρει λοιπόν να συμμετέχω σε κανένα διάλογο με όσους αδυνατούν ακόμα και σήμερα να καταλάβουν το όραμα μου και με χυδαίο και επιθετικό τρόπο προσπαθούν να με πείσουν είτε να σταματήσω να λέω τις απόψεις μου είτε να τις αλλάξω. Οραματιζομαι μια κοινωνία ισχυρή με υπευθυνους αλλά και δυνατούς πολίτες ετοιμους να αναλαμβάνουν τις ευθυνες των πράξεων τους, να γνωρίζουν τις υποχρεωσεις τους και όχι να θέλουν προστατες για να επιβιώσουν και να γκρινιάζουν μόνο για δικαιώματα. Ολες μου οι αναρτήσεις καταλήγουν σε αυτό. Ισχυρή κοινωνία, ισχυρή οικονομία, ισχυρά σώματα ασφαλείας, αξιόπιστο εκπαιδευτικό σύστημα, νόμος και τάξη, παραδοσιακες αξίες και ιδανικά που όλα μαζί θα χαλυβδώνουν τον έλληνα πολιτη δημιουργωντας ένα ισχυρό κοινωνικο σύνολο. Για εμένα εκεί είναι το μυστικό στο πως η Ελληνικη κοινωνία μπορεί να εξελιχθεί και να ισχυροποιηθεί.
Όσοι διαφωνούν λοιπόν με τα όσα υποστηρίζω θέλουν πολύ απλά μια αποδομημένη μηδενιστική κοινωνία, μια κοινωνία ζούγκλα, μια κοινωνία γεμάτη αδυναμους και με πολιτες τροφούς από το κράτος όπου ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς ποτέ να υφίσταται συνεπειες για τις πραξεις του. Μια κοινωνία χωρίς νόμους και κανόνες. Μια άναρχη κοινωνία χειρότερη και μαλθακότερη και απο τη σημερινή.
Για να μη μείνει καμία αμφιβολία σε κανεναν λοιπόν. Με αυτά τα άτομα ούτε θέλω και ούτε μ’
ενδιαφέρει να κανω διάλογο διότι πολύ απλά οι διαφωνίες μας είναι δομικές και επι της ουσιας οποτε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμφωνήσουμε . Είναι δυνατό να γίνει διαλογος με καποιον που ισχυρίζεται ότι οι αναρχικοι καλα κάνουν και δέρνουν ή καταστρέφουν ή οτι τα λοατκι καλά κάνουν και θέλουν να επέμβουν στις ζωες μικρών παιδιών ή ότι οι λαθρομετανάστες πρέπει να μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στη χώρα μας; Αυτά τα άτομα επιθυμούν την καταστρατηγηση θεσμών και αξιών ενώ εμεις οραματιζόμαστε την εξέλιξη και την ισχυροποίηση της κοινωνιας. Όποιοι λοιπόν διαφωνούν με τις αποψεις μου δημοκρατία έχουμε μπορούν κάλλιστα να τις επικοινωνήσουν μέσα από τα δικά τους μέσα, να τις συζητήσουν με τους ομοιδεατες τους, τους φίλους τους ή τις οικογένειες τους. Προσωπικά και κατηγορηματικά δηλώνω πως δεν είμαι ούτε ο δικηγορος τους, ούτε ο ψυχίατρος τους, ούτε είμαι φυσικά ο παπάς της ενορίας τους. Οι περισσότεροι πολιτικοί γνωρίζουμε πως θέλουν να τα έχουν καλά με όλους. Ας απευθυνθούν σε αυτούς. Εμείς συμπορευόμαστε με όσους έχουμε
κοινο όραμα και επιθυμούμε την εξέλιξη της κοινωνίας μας. Απλά, λιτά κι απέριττα.

Ακολουθήστε με στο

Πάμε

να αλλάξουμε την Ελλάδα

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

All Rights Reserved ® 2020 latinopoulou.gr