ΛΟΑΤΚΙ και υιοθεσία

ΛΟΑΤΚΙ και υιοθεσία

ΛΟΑΤΚΙ και υιοθεσία 150 150 Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ολοένα και περισσότερο αυξάνεται η πίεση από τη λοατκι κοινότητα και από συγκεκριμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης προς τη κυβέρνηση προκειμένου να νομοθετήσει για τον πολιτικό γάμο και την υιοθεσία από λοατκι άτομα.
Για να κλείνουμε το θέμα μια καλή.
Τόσο εγώ όσο και η συντριπτική πλειονότητα της Ελληνικής κοινωνίας δεν θέλει να ακούσει για γάμους μεταξύ αντρών ή γυναικών, πόσο μάλλον για υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.
Είναι κατι το παράλογο, το αφύσικο και κόντρα στη θρησκεία μας.
Κάποιοι θα πουν πως αρκετές χώρες στην Ευρώπη τα έχουν υιοθετήσει όλα αυτά. Ξεχνούν βέβαια να πουν πως και πολλές άλλες χώρες δεν έχουν κάνει αυτό το μοιραίο λαθος. Στην τελική αν θέλουμε να συγκριθούμε με την Ευρώπη προτιμοτερο είναι να συγκριθούμε στα επίπεδα των μισθών που λαμβάνουν, στην αγοραστική τους δύναμη, στο εκπαιδευτικό τους σύστημα, στο οδικό τους δίκτυο και τα μέσα μαζικης μεταφορας που εχουν ή ακόμα και τις προσβάσεις που διαθέτουν στους πολίτες τους, που έχουν κάποια αναπηρία.
Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει να συγκριθούμε είναι το εαν δέχονται τους γάμους των λοατκι και αν τους κρίνουν κατάλληλους για θετούς γονείς.
Τόσο η βιολογία όσο και η θρησκεία είναι ξεκάθαρες σε αυτά τα θέματα.
Δεν είναι φυσιολογικό ενα παιδί να μεγαλώνει με δυο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες. Το παιδί θέλει την μητέρα του και τον πατέρα του και αυτό έχει διευκρινιστεί χρόνια τώρα μέσα απο αμέτρητες έρευνες. Όχι 52 φύλα να το μπερδεύουν σκοπίμως για να προωθούν κάποιοι τη δική τους ατζέντα με το έτσι θέλω.
Θέλω να πιστεύω πως η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει στην συντονισμένη πίεση της Λοατκι κοινότητας και των λόμπι που τη στηρίζουν παγκοσμίως και ούτε θα διανοηθεί να επιτρέψει να υιοθετηθούν παιδιά απο λοατκι άτομα λες και τα παιδιά είναι προιοντα που πρέπει να ξεστοκαρει για να αδειάσουν τα ιδρύματα.
Ο θεσμός της οικογένειας στη χώρας μας είναι ιερός διότι μέσα από αυτόν γίνεται η ζύμωση των αυριανών πολιτών. Ο πατερας και η μητερα παίζουν ξεχωριστό αλλά εξίσου καθοριστικό ρόλο στην ανατροφή, την εξέλιξή και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.
Δεν πρέπει λοιπόν να τον προσβάλουν μερικοί με ανόητες μόδες για να το παίζουν προοδευτικοί.
Όποιοι δεν τα σέβονται αυτά και επιδιώκουν συστηματικά την αποδόμηση της κοινωνίας μας θα μας βρίσκουν απέναντι τους.

Ακολουθήστε με στο

Πάμε

να αλλάξουμε την Ελλάδα

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

All Rights Reserved ® 2020 latinopoulou.gr