Ο ορθοπολιτικός φασισμός της κας Σκορδά

Ο ορθοπολιτικός φασισμός της κας Σκορδά

Ο ορθοπολιτικός φασισμός της κας Σκορδά 150 150 Αφροδίτη Λατινοπούλου

Είναι γεγονός πως η γλώσσα της αλήθειας αλλά και της κοινής λογικής ενοχλεί πλέον ξεκάθαρα τους εκφραστές της πολιτικής ορθότητας αλλά και της woke ατζέντας.
Τρανό παράδειγμα το σημερινο φασιστικό παραλήρημα της κας Σκοδρά, που μέσα από το βήμα της πρωινής πανελλαδικής εμβέλειας εκπομπής της δήλωσε ξεκάθαρα πως κάποιος ή κάποιοι πρέπει να κλείσουν τους λογαριασμούς μου από τα social media.
Δείτε το ακριβές απόσπασμα: (Φαίη Σκορδά)

Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού, τότε αλήθεια ποιος είναι; Από πότε η κα Σκορδά και η κάθε κα Σκορδά έχουν τοποθετηθεί λογοκριτές στην γνώμη μας και την άποψή μας; Ποιος τους το έδωσε αυτό το δικαίωμα; και ποιος τους το επιτρέπει;
Ευτυχώς που δεν ζούμε σε παλιότερες εποχές γιατί τότε μάλλον θα ζητάγανε να μας ρίξουν στην πυρά επειδή διαφωνούμε με τις απόψεις τους.
Χαίρομαι όμως που όλοι τώρα μπορούν να δουν το αληθινό πρόσωπο του τέρατος και να κρίνουν ποιος είναι ο αληθινός φασίστας και ποιος ο δημοκράτης.
Εμείς που θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο κόσμος να κρίνει το σωστό; Ή όλοί αυτοί που σαν άλλοι ιεροεξεταστές επιθυμούν την εξάλειψη των φωνών μας που τους χαλάνε το αφήγημα της ορθό πολιτικής ατζέντας ;
Τροφή για σκέψη.

Ακολουθήστε με στο

Πάμε

να αλλάξουμε την Ελλάδα

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

All Rights Reserved ® 2020 latinopoulou.gr