Γιατί δεν υπήρξε ποτέ διαγραφή μου από τη ΝΔ

Γιατί δεν υπήρξε ποτέ διαγραφή μου από τη ΝΔ

Γιατί δεν υπήρξε ποτέ διαγραφή μου από τη ΝΔ 150 150 Αφροδίτη Λατινοπούλου

Έχει περάσει μια εβδομάδα από το περίφημο στόρυ στο Instagram όπου καυτηρίαζα το πως παρουσιάζουν τα sites τη νοσηρή παχυσαρκία δημιουργώντας λάθος πρότυπα στη χώρα μας.

Αρκετοί με ρωτάτε τι έχει συμβεί με τη ΝΔ καθώς ακούστηκαν διάφορα στα ΜΜΕ.

Είμαι μέλος της Ν.Δ. από το 2016 έως και σήμερα.
Περίμενα λοιπόν από ένα κόμμα που έχω υπηρετήσει με συνέπεια να έχει τη στοιχειώδη ευθιξία αν διαφωνεί με τις θέσεις μου, να βγει και να το πει ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές.
Η Ν.Δ. των αρίστων όπως ευαγγελίζεται ο σημερινός αρχηγός της υποτίθεται πως έχει καταστατικό λειτουργίας, γραμματέα, κομματικά όργανα, αλλά και διαδικασίες που υπηρετούνται πιστά.
Παρ’ όλ’ αυτά στη δική μου περίπτωση δεν ακολουθήθηκε καμία διαδικασία από τις προβλεπόμενες και φυσικά δεν έγινε καμία διαγραφή αφού κανένα όργανο δεν συνεδρίασε, κανένας γραμματέας δεν υπέγραψε καμία απόφαση διαγραφής.

Αντιέτως έδωσαν στα ελεγχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία sites διαρροές μέσω κύκλων που μου διαμήνυαν πως δεν θα ήμουν υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα της Ν.Δ.

Η απομάκρυνση μου συνέβη για κάποιον από τους 3 λόγους.
Είδα γιατί όταν η αριστερά φταρνίζεται η ΝΔ παθαίνει πνευμονία και τρέχει να κάνει διαγραφές στελεχών
Είτε γιατί πλέον το Μαξίμου υπηρετεί ξεκάθαρα την πολιτική ορθότητα και την ατζέντα των δικαιωματιστών.
Είτε γιατί την απομάκρυνσή μου απαίτησε δύο φορές παρουσιάστρια πρωινάδικου του mega που όλοι γνωρίζουμε πόσο στενές σχέσεις έχει με την Ν.Δ. το κανάλι όπου εργάζεται.
Όμως γνωρίζανε καλά πως λόγος διαγραφής δεν υπήρχε. Κανένας. Διότι δεν έκανα τίποτα το επιλήψιμο. Έθιξα δύο σημαντικά ζητήματα. Το τεράστιο που αφορά την παχυσαρκία και το πως προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο-μαύρο κάποιοι δημοσιογράφοι στα πλαίσια της woke κουλτούρας.
Τι θα λέγανε λοιπόν; Πως προσέβαλλα την αξιοπρέπεια της Μπάρκα; Αφου δεν την πρόσβαλα. Πως έκανα body shaming; Aφού δεν έκανα.
Η διαγραφή αγαπημένοι μου φίλοι απαιτεί αιτιολόγηση.
Όμως στο μαξίμου καταλάβανε πως μία τέτοια εξωφρενική εξήγηση για ενδεχόμενη διαγραφή μου θα εξαγρίωνε ακόμα περισσότερο τον κόσμο.
Οπότε προσπάθησαν να με διώξουν μέσω κύκλων και μέσω διαρροών ό,τι πιο άνανδρο έχω συναντήσει στην πολιτική μου καριέρα έως σήμερα.
Λυπάμαι πολύ για την οβιδιακή μεταμόρφωση της Ν.Δ. από ένα κεντροδεξιό κόμμα σε ένα κόμμα που έχει καταντήσει ένα καταπράσινο ποτάμι που υπηρετεί πιστά την ορθοπολιτική ατζέντα των Democrats της Αμερικής και σε λίγο θα ανταγωνίζεται με το συριζα για το ποιος εξυπηρετεί καλύτερα τους επαγγελματίες δικαιωματιστές.
Εκεί, φυσικά δεν θα μπορούσα να ανήκω ποτέ.
Σας ευχαριστώ θερμά για τη συγκλονιστική σας συμπαράστασή και αυτή τη φορά.
Η στήριξή σας η δύναμή μου.
Να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσω να παλεύω για τις ιδέες και τις αξίες μου κάθε μέρα και πιο δυνατά με πυξίδα μου την καταπολέμηση της πολιτικής ορθότητας, της ατζέντας των μειονοτήτων αλλά και την υπεράσπιση της κοινής λογικής.

Ακολουθήστε με στο

Πάμε

να αλλάξουμε την Ελλάδα

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

All Rights Reserved ® 2020 latinopoulou.gr